24 d'abril de 2024

Manlleu prepara la recta final de la Festa Major

De cara diumenge, el protagonisme se l’enduran els castellers, entre els quals hi haurà la colla local, els Nyerros

El Ter 16 d'agost de 2008 a les 13:25
La tradició s'ha donat cita a la Festa Major de Manlleu
Manlleu es prepara per viure un cap de setmana intens a nivell d’activitats, que ha de servir per tancar la present Festa Major. Una de les propostes habituals del programa de festes manlleuenc, el bicibarris, s’ha dut a terme aquest dissabte al matí.

També avui dissabte és el torn de la música festiva, que arribarà a càrrec de l’Orquestra Meravella, en una doble sessió, primer de tarda i, després, a la nit amb el gran ball de festa. La que tampoc no s’atura és la Fes-te Jove, que té el seu plat fort en l’enterrament de la bota. Es tracta d’un acte nou en el programa i plantejat a mode de processó teatralitzada.

La d'aquest dissabte, a més, també serà l’última nit de concerts a l’escenari de l’Embarcador del Ter. Diferents grups locals i els lleidatans Pastorets Rock seran els encarregats d’amenitzar la nit de la Fes-te Jove.

Ja de cara diumenge, el protagonisme se l’enduran els castellers, entre els quals hi haurà la colla local, els Nyerros de la Plana. Finalment, el correfoc de la colla de diables Els Serpents de Manlleu servirà per posar punt i final a l’edició 2008 de la Festa Major manlleuenca.
Etiquetes:
Cultura