27 d'abril de 2024

Orís opta per un sistema de recollida de residus especials més eficient i més barat

El nou sistema de recollida de residus especials també suposarà un estalvi de 2.000 euros pel municipi

El Ter 27 de desembre de 2011 a les 14:29
Fins ara Orís comptava amb un servei trimestral de deixalleria mòbil
Coincidint amb l’arribada del nou any, el municipi d’Orís ha decidit replantejar el seu sistema de recollida de residus especials. Fins a la data, Orís comptava amb un servei trimestral de deixalleria mòbil per captar aquest tipus de recollida.

Ara, però, serà el propi Ajuntament qui realitzarà la mateixa recollida de residus especials. Es farà a domicili i es realitzarà un cop cada mes. L’alcalde d’Orís, Arnau Vasco, considera que el nou sistema serà més eficient.

En temps de reducció de despeses, el nou sistema de recollida de residus especials també suposarà un estalvi de 2.000 euros pel municipi. Per tal de donar a conèixer el nou servei, l’Ajuntament d’Orís ha habilitat un correu electrònic i ha difós tríptics.

La posada en marxa d’aquest sistema coincideix amb una altra mesura de foment del reciclatge duta a terme des del consistori d’Orís. Es tracta de la instal·lació d’un punt de recollida d’oli de cuina, el qual es troba ubicat a la urbanització de Can Branques. Ho explica el mateix alcalde Arnau Vasco.

Els residus especials són tots aquells que tenen una naturalesa potencialment contaminant, fet que obliga a diferenciar-los, ja que necessiten un tractament específic.
Etiquetes: