26 d'abril de 2024

Taradell es calça les bambes i celebra la 2a Cursa de Muntanya de Sant Silvestre

Tot el terreny és corriol de muntanya i no hi ha cap tros d’asfalt

El Ter 30 de desembre de 2011 a les 13:33
La cursa acaba al punt més alt de Taradell, al cim Enclusa
Taradell celebra per segona vegada la cursa de Sant Silvestre. És diferent de totes les altres perquè tot el terreny és corriol de muntanya i no hi ha cap tros d’asfalt.

El recorregut engega a la Plaça de les Eres i puja al cim de l’Enclusa, que és el punt més alt de Taradell. L’any passat la va organitzar l’Associació Esportiva l’Enclusa però aquest any s’han adherit amb el Club Excursionista Taradell.

Un dels requisits que tenen els participants és que han d’anar disfressats. La disfressa més original guanya un premi. L’any passat va reunir una cinquantena de participants i aquest any esperen doblar la xifra. La cursa de Sant Silvestre de Taradell no és competitiva.

La cursa de muntanya de Sant Silvestre de Taradell comença a les 4 de la tarda. Una hora abans, a la mateixa plaça de les Eres, s’obriran les inscripcions. Des de l’organització creuen que per ser cap d’any, que engegi a les 4 de la tarda, és una bona hora.

Per donar la benvinguda a l’any nou, tots els participants podran gaudir de coca i cava. A Osona també hi ha curses de Sant Silvestre a Manlleu, a Sant Quirse de Besora i a Montesquiu.
Etiquetes:
Esports