26 d'abril de 2024

Sant Bartomeu inicia la 'setmana boja' de la festa major amb vòlei platja i una cursa de muntanya

Dijous arribarà el pregó, que anirà a càrrec del nou circ Ozó, que té seu a Sant Bartomeu

El Ter 18 d'agost de 2008 a les 14:42
Pla general de Sant Bartomeu del Grau
Les festes majors es van succeint a la comarca. Aquest dimarts arrenca la de Sant Bartomeu del Grau, on els mateixos organitzadors ja han batejat el dies que preparen amb diversos adjectius, com ara la setmana 'boja' o 'fantàstica'.

La celebració s’obre amb una proposta inèdita i original, com és una competició de vòlei platja. El regidor Jacint Camps, explica que es tracta d’una iniciativa particular que s’aprofita per donar un toc exòtic a l’inici de la festa.

Una altra novetat important que es vol que perduri és la cursa de muntanya de dimecres al matí. Serà també la primera edició, i des del consistori esperen que pugui arrelar. En aquest inici, destaca l’aposta pels esports, ja que també dimecres hi haurà tennis taula i caminada nocturna. Segons Camps, és una manera que s’impliquin persones de totes les edats i de ‘fer poble’. Dijous arribarà el pregó, que anirà a càrrec del nou circ Ozó, amb la carpa muntada a Sant Bartomeu i que també s’utilitzarà per fer-hi algunes actuacions. Pel que fa als actes més lúdics, divendres hi haurà sopar popular i ball. Dissabte a la nit, s’ha optat per dedicar la nit als més joves.

Dissabte a la tarda arribarà la tarda de motor, un acte ja consolidat. Diumenge, arribarà l’actuació emblemàtica de l’orquestra Rosaleda. La festa a Sant Bartomeu s’allarga, amb múltiples propostes, fins dilluns que ve.
Etiquetes:
Cultura