26 d'abril de 2024

L'Agrupament Escolta de Torelló recull ampolles de cava buides per "La Escuelita"

Els escoltes demanen als veïns que deixin les ampolles de cava a la porta de casa seva per facilitar la tasca

El Ter 7 de gener de 2012 a les 12:04
L’activitat tindrà lloc el proper dissabte 2/4 de 9 del matí fins a les 7 de la tarda
Si a casa vostra teniu ampolles de cava buides, no les llenceu. Espereu el dissabte que ve, el 14 de gener, perquè l’Agrupament Escolta i Guia Comte Jofre i Verge de Rocaprevera de Torelló fa una recollida d’ampolles per una bona causa.
L’activitat tindrà lloc el proper dissabte a partir de 2/4 de 9 del matí fins a les 7 de la tarda a Torelló, a Sant Vicenç, a Borgonyà i a Vilaseca .

Els escoltes demanen als veïns que deixin les ampolles de cava a la porta de casa seva per facilitar la tasca. No cal treure etiquetes ni netejar-les, però només poden ser de cava. Tots els diners que s’obtinguin es destinaran al projecte "La Escuelita", que va engegar l’agrupament a la República Dominicana l’any 2005 per col.laborar amb els infants d’un dels barris més pobres de Santiago de los Caballeros, la segona ciutat més gran del país.

La darrera recollida que va fer l’entitat va ser l’any 2008 i es van aplegar 10.839 ampolles, però es va deixar de fer perquè les empreses de cava van deixar de comprar el vidre. Serrat ha explicat a Ràdio Manlleu que aquest any no esperen recollir-ne tantes perquè hi ha gent que no li ha arribat, tot i que n’han fet difusió.

Aquesta és una de les activitats a la qual hi participen totes les unitats de l’agrupament i que també serveix per donar a conèixer l’entitat al poble.

La recollida d’ampolles de cava ha estat una activitat vinculada amb l’agrupament Comte Jofre i Verge de Rocaprevera des de la dècada dels seixanta. Tot i així, durant els anys que es va fer la recollida no només s’hi van vincular els escoltes.

Imatge de les ampolles recollides a l'any 2008

Etiquetes: