23 d'abril de 2024

Més de 500 persones a 'Al mateix temps' o 'Allo stesso tempo'

Des de l'organització explicaven que va ser una setmana de molta feina però molt satisfactòria

El Ter 18 d'agost de 2008 a les 18:08
Un dels moments del transcurs de l'obra
Al llarg de tot aquest cap de setmana unes 500 persones es van acostar a la Fundició Dúctil Benito per assistir a la representació de la la coproducció catalano-italiana ‘Al mateix temps’ o ‘Allo stesso tempo’ entre el Teatre Centre de Manlleu i la companyia Rozinante de Merate, d’Itàlia.

L’estrena va ser divendres al vespre, però l’obra es va poder veure també el dissabte i el diumenge. Segons explicava Dolors Collell, directora del Teatre Centre de Manlleu, la valoració de l’obra és molt positiva, tot i que els dies previs van ser de molta feina, tant pel què fa a la part artística com logística.

La representació, que va comptar amb un total de 17 actors i actrius d’entre 17 i 72 anys, es basava en la reflexió entorn del terme temps. Això es va fer mitjançant un seguit d’escenes independents que van provocar la reflexió a més d’un. Era una obra que combinava diferents arts escèniques.

Recordem que aquesta iniciativa de cooperació va sorgir fa un parell d’anys quan es van iniciar els contactes amb un grup de teatre de Merate, a Itàlia la ciutat que l’any 2006 va iniciar un agermanament amb Manlleu. El bon resultat de la trobada va propiciar que entre els dos directors; Jordi Arqués i Stefano Panzeri, sorgís una proposta de treball conjunt que han dut a terme durant aquest últim any.

Un dels moments del transcurs de l'obra

L'actor Lluís Jutglar en una de les seves actuacions

Etiquetes:
Cultura