26 d'abril de 2024

Un ferit en una explosió per acumulació de butà en un mas de Sant Sadurní d'Osormort

El noi ha patit cremades superficials al tors i un petit tall en un braç

El Ter 12 de gener de 2012 a les 23:32
ACN - Els Bombers de la Generalitat treballen des del voltant de tres quarts de deu de la nit en una explosió per acumulació de gas butà en un mas de Sant Sadurní d'Osormort (Osona), on una persona ha resultat ferida amb cremades superficials al tors i un petit tall en un braç.

Els Bombers s'hi han desplaçat amb 3 dotacions. L'explosió, per causes que encara no s'han determinat, ha tingut lloc a la cuina de can Miralpeix, un mas aïllat situat als afores del nucli urbà. L'explosió, per acumulació de gas butà, ha fet baixar part del fals sostre i alguns armaris de la cuina. Al voltant de les onze, els Bombers fan sanejament del sostre afectat.

El cos d'emergències retira les peces trencades que encara no han acabat de caure, i inspeccionen la cambra afectada per descartar una possible afectació estructural del mas.

El fill del propietari ha resultat ferit. En arribar, els Bombers han constatat que presentava cremades superficials a la panxa i un tall en un braç. Abans de ser evacuat en una ambulància, li han posat un collaret cervical, ja que algunes peces del fals sostre li havien caigut al damunt. El jove serà evacuat a l'Hospital General de Vic.
Etiquetes:
Sostenibilitat