25 d'abril de 2024

El director general de Centres Públics visita l’escola Emili Teixidor però no posa data per la construcció de l’edifici

L’alcalde valora molt positivament la visita del director general i el compromís que va prendre

El Ter 17 de gener de 2012 a les 18:03
Imatge de la visita
El director general de Centres Públics del departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, Jordi Roig, va traslladar-se a Roda de Ter el dilluns 16 de gener per visitar l’escola d’infantil i primària Emili Teixidor. El centre ocupa unes instal·lacions provisionals des del curs 2005-2006, a les antigues escoles Sant Joan, propietat del Bisbat de Vic.

L’alcalde de Roda de Ter, Jordi Serra, acompanyat pel primer tinent d’alcalde, Roger Corominas, van rebre el director general de Centres Públics a l’ajuntament i tot seguit es van dirigir al centre escolar. A l’escola, els esperava la directora del centre i diversos representants de l’Associació de Mare i Pares d’Alumnes (AMPA), els quals van acompanyar Jordi Roig per la visita de les instal·lacions i li van traslladar la necessitat de comptar el més aviat possible amb una escola nova i definitiva. L’escola, que és d’una línia, s’ha hagut d’anar ampliant amb edificacions modulars i l’alumnat es trasllada als pavellons esportius municipals per a fer gimnàstica.

El director general de Centres Públics va assegurar que "l’escola és una necessitat" i es va comprometre a entrar en programació la construcció de l’edifici, tot i que no va donar cap data sobre l’inici de les obres, al·legant la situació econòmica del moment. També va destacar el bon funcionament del l‘equip docent. Al finalitzar la visita, l’alcalde de Roda de Ter i el regidor van acompanyar al director general a fer una visita als terrenys de la zona dels Pèlics que l’ajuntament va cedir a la Generalitat per a construir l’escola. L’alcalde valora molt positivament la visita del director general i el compromís que va prendre d’entrar-la en programació per tal que l’escola nova sigui una realitat el més aviat possible.
Etiquetes:
Ràdio Manlleu