26 d'abril de 2024

Detenen una persona per robar en una obra a Centelles

L'individu tenia dins la furgoneta diverses tanques de l'Ajuntament, una porta metàl·lica i dos monitors de pantalla

El Ter 18 de gener de 2012 a les 12:40
ACN - Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 31 anys i veí de Balenyà, per un robatori amb força en una obra a Centelles (Osona). Els fets es remunten a la matinada del 15 de desembre quan un vigilant municipal de Centelles va alertar la policia perquè prop del cementiri hi havia tres persones amb actitud sospitosa.

Quan els agents van arribar, van veure una persona que saltava el mur del cementiri i fugia corrents. A partir d'aquell moment, es va iniciar una recerca per la zona però no van poder localitzar a ningú. Els Mossos d'Esquadra van trobar una furgoneta estacionada a l'exterior del cementiri amb diverses tanques de l'Ajuntament, una porta metàl·lica i dos monitors de pantalla plana.

Els agents van immobilitzar el vehicle amb l'objectiu de trobar el propietari. A primera hora del dia següent, l'home va demanar als agents que retiressin la immobilització de la furgoneta. L'individu va assenyalar que el material que hi havia a l'interior li havien deixat.

El propietari del material, acompanyat pel vigilant municipal de Centelles, es van personar al lloc on hi havia la furgoneta i va reconèixer els objectes que hi havia a l'interior. El propietari va assenyalar que li havien robat d'una obra que estava realitzant a prop del lloc on es trobaven, en concret al carrer de Guer.

En aquell moment, els Mossos d'Esquadra van detenir l'home com a presumpte autor del robatori. Les dues persones que l'acompanyaven, de moment, no han estat localitzades. Aquest dimarts el detingut va passar a disposició judicial i va quedar en llibertat amb càrrecs.
Etiquetes:
Sostenibilitat