26 d'abril de 2024

Josep Jufré deixa el ciclisme professional

Es mostra satisfet d’aquesta darrera temporada i reconeix que confiava en la renovació amb l’Astana

El Ter 18 de gener de 2012 a les 12:44
Josep Jufré en un imatge d'arxiu
El ciclista de Santa Eulàlia de Riuprimer, Josep Jufré, ha anunciat la seva retirada del ciclisme professional. L’anunci el va fer aquest diumenge al programa Tot Gira de Catalunya Ràdio. L’osonenc, que fins la temporada 2011 ha estat amb l'equip Astana, va explicar que no ha trobat cap equip i que ha optat per retirar-se del nivell professional.

En l’entrevista feta al ‘Tot gira’, Jufré va destacar que encara li "quedava corda". El ciclista, de 36 anys, explica que després d'haver renunciat a una oferta de Caja Rural per confiança en la seva continuïtat no ha trobat cap opció favorable entre els equips continentals professionals i ha optat per deixar-ho després de 13 temporades. Es mostra satisfet d’aquesta darrera temporada i reconeix que confiava en la renovació amb l’Astana. Tot i així no es mostra dolgut amb l’equip.

Pel que fa al futur, Jufré se’l mira amb optimisme i assegura que no es vol allunyar del món del ciclisme. Un dels projecte que té entre mans és treballar per potenciar el ciclisme de base. No descarta tampoc, poder arribar a dirigir algun equip professional després d'haver-se tret el curs de director.
Etiquetes:
Esports