25 d'abril de 2024

La Festa Major de Centelles es concentrarà en sis dies a partir del 27 d'agost

El llibre d'aquest any està dedicat a l'estiu a Centelles

El Ter 19 d'agost de 2008 a les 16:27
Un moment de la presentació de la Festa Major de Centelles
L’Ajuntament de Centelles ha presentat avui la programació de la Festa Major d’estiu d’enguany. Les activitats s’allargaran durant sis dies a partir del 27 d’agost. Com a novetat principal d’aquest any hi ha el fet que el pregó es fa en un dimecres i la festa major no acapara dos caps de setmana seguits.

Entre les activitats destaca el pregó que enguany anirà a càrrec de Francesc Pujol el dimecres 27 d’agost. També es farà teatre durant tres dies consecutius amb l’obra ‘Germans de sang’ a càrrec del grup teatral Amics de Balenyà. Per segon any consecutiu es farà la baixada de carretons el dissabte 30 d’agost i l’Escola Municipal de Música oferirà actuacions musicals pel centre del municipi. També destaca la fira d’entitats el diumenge 31 d’agost o el concert de Barcelona Gospel Messengers que tancarà la festa major. Pel jovent hi haurà festa durant tres nits amb la festa menor el dissabte 29 d’agost.

D’altra banda, aquest any l’ajuntament de Centelles ha editat un llibre sota el títol ‘L’estiu a Centelles’. És una continuació de la col•lecció que va encetar l’any passat dedicat a la primavera. L’objectiu és fer un repàs del municipi a través de les quatre estacions de l’any.
Etiquetes:
Cultura