25 d'abril de 2024

Els Mossos d’Esquadra detenen dos veïns de Roda de Ter per haver comès diversos robatoris en domicilis

Els dos detinguts van passar aquest divendres a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Manresa

El Ter 21 de gener de 2012 a les 13:22
Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra han detingut a Vic a dos nois veïns de Roda de Ter com a presumptes autors de tres robatoris en domicilis de Vic.

El passat mes de desembre es van denunciar en quinze dies, tres robatoris en domicilis de Roda de Ter. De tots tres domicilis havien sostret, a més d’altres efectes, joies i objectes electrònics.

Els Mossos d’Esquadra van realitzar diverses gestions d’investigació per tal de poder identificar i localitzar els autors dels fets. La investigació va finalitzar el dia 19 de gener, amb l’entrada i escorcoll dels domicilis dels presumptes autors. En un dels domicilis escorcollats es va localitzar un dels nois que va quedar detingut. Els agents van localitzar l'altre noi aquella mateixa tarda i va ser detingut i traslladat a la comissaria de Vic.

En els dos domicilis es van trobar joies i algun objecte procedent d’aquests robatoris. Els dos detinguts van passar ahir 20 de gener a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Manresa.
Etiquetes:
Sostenibilitat