25 d'abril de 2024

Quatre detinguts a Sant Quirze de Besora per un delicte de furt

Els detinguts, dels quals n'hi ha tres que tenen antecedents, han passat aquest divendres a disposició judicial

El Ter 3 de febrer de 2012 a les 16:10
Agents dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Vic han detingut un home de 22 anys, un de 19 anys, un altre de 54 anys i un darrer de 21 anys, tots de nacionalitat romanesa i veïns de Barcelona, com a presumptes autors d’un delicte de furt.

Segons han informat els Mossos en un comunicat, els fets van passar cap a les 9 del vespre del dia 31 de gener, quan es va rebre una trucada informant que a la Rambla de la Concepció de Sant Quirze de Besora, hi havia un grup de persones que s’estaven emportant objectes de l’interior d’una serradora.

En arribar, els agents van veure un vehicle estacionat a l’exterior del recinte de l’empresa. A l’interior de la serradora van trobar quatre persones que carregaven material d’obra i que, en adonar-se de la presència policial, van fugir corrents. Tot i això, els mossos els van poder aturar dins el mateix recinte.

A l’interior del vehicle hi havia puntals d’obra, amb un pes aproximat de 2.200 quilograms, i planxes metàl·liques destinades a fer encofrats, amb un pes d’uns 350 quilograms. Al costat del vehicle hi havia més material apilat i preparat per ser carregat.

Els detinguts, dels quals els tres primers tenen antecedents, han passat aquest divendres a disposició judicial davant del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Vic.
Etiquetes:
Sostenibilitat