26 d'abril de 2024

Rupit estrena nou espai web, amb informació actualitzada i possibilitat de fer tràmits i gestions en línia

La nova pàgina l’ha finançat i dissenyat la Diputació de Barcelona, a petició de l’Ajuntament

El Ter 21 d'agost de 2008 a les 14:39
La nova pàgina web
L’Ajuntament de Rupit ha estrenat aquesta setmana una nova pàgina web, i d’aquesta manera renova el portal que fins ara s’allotja al servidor de la Diputació de Barcelona. L’antiga pàgina no s’actualitzava de manera sistemàtica i no contenia, per exemple, detalls de les entitats del poble ni del dia a dia de l’Ajuntament.

L’alcalde del municipi, Sebastià Juanola, explica que, per exemple, els membres del consistori apareixien totalment obsolets, ja que feia com a mínim dos mandats que no es canviaven. El nou web, amb l’adreça rupitpruit.cat, permetrà fer tràmits i gestions i, a més, consultar les convocatòries i actes dels plens.

Serà possible, entre d’altres tràmits, sol·licitar certificats, còpies compulsades o, com sentíem, donar-se d’alta o notificar de canvis en el padró municipal. A més, l’apartat turístic o el dedicat a les entitats és ara molt més ampli. La nova pàgina l’ha finançat i dissenyat la Diputació de Barcelona, a petició de l’Ajuntament. L’alcalde diu que la petició es va fer ja fa molt de temps, i que finalment ha pogut ser una realitat.

L’Ajuntament, a banda de la pàgina a internet, també disposa d’una revista que tramet als ciutadans un cop a l’any, amb les notícies més destacades del poble.

Web de Rupit i Pruit

Etiquetes: