24 d'abril de 2024

Un integrant d'Unió de Pagesos es queixa d'una presumpta estafa en factures de telefonia mòbil

Alsina demana a l'administració que obligui a les empreses de telefonia a tenir oficines a cada comarca

El Ter 28 de febrer de 2012 a les 12:50
Pep Alsina, delegat d’Unió de Pagesos a Osona, fa arribar a la redacció una carta d’opinió on exposa el seu cas particular, en què l'empresa de telefonia mòbil Vodafone li hauria estat cobrant unes factures que no fan referència al seu número de telèfon.

*Opinó: "Estafen i acusen de ser estafats"*

Des de setembre passat que tinc un dilema amb Vodafone. Un bon dia , em vaig adonar que em carregaven al meu compte corrent uns diners dels quals mai he rebut cap factura, i que no feien referència al meu telèfon . La primera quantitat, de setembre de 2011, pujava 155,44 , la d’octubre 387,50 €, la de novembre 444,94 €. Quan me’n vaig adonar, vaig anar a la botiga Vodafone del passeig de Vic i em van dir que truqués al 123. Trucar al 123 és allò ... "esperen per favor que nuestras lineas estan ocupadas". Mentrestant vaig anar a l'entitat bancària per retornar els corresponents rebuts. El de setembre ja no hi vaig ser a temps , per tant encara me'l deuen , els altres sí que els vaig retornar.

Seguint el consell de Vodafone, a l'123 vaig fer una denúncia als Mossos d’Esquadra. I en vaig enviar còpia a Vodafone. La companyia de telèfon mòbil sap quin número és el telèfon que utilitza el meu compte corrent, però no fa res per resoldre-ho , ni que hi hagi denúncia a la policia.

Mentrestant cada mes van cobrant al meu compte i lògicament jo els hi vaig retornant, ara ja passem a 1.023,02 € . Vaig aconseguir parlar amb el Departament de comptabilitat de Vodafone i em van dir que no patís que això ho resoldrien. Jo lògicament he reclamat els 155,44 € que no vaig poder retornar del mes de setembre. Ara Vodafone m’envia una carta reclamant els 1023,02 €. A més no em retorna els 155,44 € que m’han estafat i diuen que el meu nom consta en un llistat de morosos.

Senyors de l’administració: què esperen a obligar a aquestes empreses a tenir una oficina a cada comarca a on operen, en la qual es pugui parlar amb una persona i posar-s’hi d’acord?

Senyors de Vodafone: vostès m’han estafat 155,44 € i resulta que com que no m’han pogut estafar els 1023,02 € em tracten de morós, no pateixin no em fan por. Tots els nostres proveïdors i entitats bancàries que tractem saben perfectament que a casa sempre complim amb els pagaments, cosa que vostès no fan perquè a mi encara em deuen 155,44 €.

Pep Alsina
Calldetenes
Etiquetes:
Societat