25 d'abril de 2024

Roda de Ter acull la 3a prova de la Copa Osona de Trial

Rafa Tibau és el líder de la categoria Expert després de superar amb credencials les proves de Folgueroles i Taradell

El Ter 8 de març de 2012 a les 13:13
Roger Lladó en una zona a Folgueroles
Roda de Ter serà la seu de la tercera prova de la Copa Osona de Trial 2012. Fins al moment la copa està gaudint d’una molt bona participació, i des de l’organització s’espera que pugui incrementar lleugerament en les properes edicions.

La prova que tindrà lloc aquest diumenge 11 de març, compta amb la modificació d’algunes zones, i a més s’han creat noves zones respecte altres edicions per tal de poder gaudir de la naturalesa de l’espai. Dani Parramon membre de l’organització, comenta el treball realitzat en les noves zones de la prova.

La prova tindrà lloc a la mateixa ubicació de les passades edicions, a l’entorn de l’Ermita de Sant Salvador de Còdol. Es tracta d’una zona de bosc i vegetació idònia per la pràctica d’aquest esport. L’organització ha preparat per a l’ocasió 5 zones de les quals els participants hauran de realitzar dues voltes. Zones de diversos nivells per tal de fer-les assequibles a tothom.

Pel què fa a la classificació general de la Copa tenim a Eduard Aran a la primera classificació en cadets, Joan Martín es el líder en infantils, i Toni Guillen és el primer classificat en alevins. Rafa Tibau és el líder de la categoria Expert després de superar amb credencials les proves de Folgueroles i Taradell. Dani Parramon parla de la participació i, sobretot, comenta la categoria Expert.

Com dèiem, la propera cita de la Copa Osona de Trial serà el proper diumenge 11 a Roda de Ter a partir de les 9 del matí. El punt de sortida és l’Ermita de Sant Salvador.
Etiquetes:
Esports