26 d'abril de 2024

Centelles agafa el relleu de les festes majors amb nits plenes de propostes per atraure el públic jove

Les funcions de teatre de divendres, dissabte i diumenge, les faran conjuntament els Amics de Balenyà i el GEC

El Ter 27 d'agost de 2008 a les 13:46
Fragment del programa
Aquest dimecres arrenca la festa major de Centelles mentre d’altres, com la de Sant Hipòlit, encara estan en marxa. La inauguració de la dissetena tómbola de la solidaritat és la primera activitat prevista, al carrer Nou de Centelles i a benefici de l’organització Mans Unides.

L’obertura en si de la festa es farà de la manera tradicional, amb el pregó del centellenc Francesc Pujol, que va ser director de l’actual IES Pere Barnils. Tot seguit hi haurà havaneres amb Els Pescadors de l’Escala, a la plaça Major. Segons el regidor de festes, Alexis Toll, l’inici de la festa és més suau, però demà dijous ja s’anima, també amb propostes per als més joves. Al vespre hi haurà la pel·lícula 'Astèrix i els Jocs Olímpics'. A la una de la nit, arriba la Vinguiquitaja, divendres la proposta jove és la Festa Menor i dissabte la festa caribenya, la més potent.

A Centelles, s’han proposat aglutinar els actes d’Osona Sud i per això també han concentrat més la celebració, per no coincidir amb altres cites com la de Taradell. Les activitats més noves, que han arrelat, són el karaoke o la baixada de carretons. Enguany s’hi incorporen ingredients com els racons musicals, dissabte a partir de les 7 de la tarda.

També hi haurà teatre, amb l’obra Germans de sang. En aquesta ocasió, el GEC de Centelles ha col·laborat amb el grup dels Amics de Balenyà. Les sessions es faran divendres, dissabte i diumenge al vespre. La festa a Centelles s’allarga fins l’1 de setembre.
Etiquetes:
Cultura