23 d'abril de 2024

Troben 'sana i estàlvia' Concepció Pont, la veïna de Prats que feia 20 hores que havia desaparegut

La dona s'hauria 'desorientat' i va caure en ensopegar amb una roca, per un desnivell 'd'uns set metres

El Ter 29 d'agost de 2008 a les 14:53
Els Bombers han dedicat setze dotacions a la recerca
Concepció Pont, la veïna de Prats de Lluçanès, de 82 anys, que va desaparèixer dijous a la tarda, ha estat trobada aquest divendres al migdia, al voltant de les dues 'sana i estàlvia'. Així ho ha afirmat l'alcalde accidental del muncipi, Josep Cruells, que ha explicat a elter.net que la dona s'hauria 'desorientat' i que va caure en ensopegar amb una roca, per un desnivell 'd'uns set metres d'alçada'.

Els esbarzers i 'la malesa' li haurien 'amortit la caiguda' i 'sembla que es troba bé', ja que segons Cruells 'parla i ens reconeix, encara que està tota esgarrinxada'. Se l'ha traslladat en ambulància a l'Hospital General de Vic.

La desaparició es va produir fa més de 20 hores, després que dijous, a 2/4 de 6 de la tarda, Concepció Pont sortís a passejar i anés a veure la seva germana. Aquest divendres al matí s'ha organitzat una una batuda, entre Mossos d’Esquadra, bombers i veïns del poble.

En total, hi ha arribat a haver fins a setze dotacions dels bombers, una de les quals un helicòpter i una unitat canina de Tarragona. A més, s’hi ha incorporat els membres de la brigada municipal i voluntaris de l’Agrupació de Defensa Forestal.

Concepció Pont residia habitualment a la residència Nostra Senyora de Lourdes i, segons l'Agència Catalana de Notícies, aquests dies residia amb uns familiars.

Notícia anterior

Etiquetes:
Sostenibilitat