25 d'abril de 2024

Toni Rubiejo ha d'abandonar a València i podria no disputar cap més prova del Campionat d'Espanya

El torellonenc està pendent de poder tancar la seva participació en alguna prova per a cotxes amb carrosseria

El Ter 2 de setembre de 2008 a les 10:15
Toni Rubiejo pilotant un Formula 3
El torellonenc Toni Rubiejo va dir adéu aquest cap de setmana al Campionat d’Espanya de Fórmula 3. L’osonenc va haver d’abandonar en la prova celebrada a València i va acabar en la posició 21. Rubiejo es va veure afectat per un accident en el primer revolt, quan un cotxe el va envestir per darrera.

Després d’entrar a boxes per canviar la roda, a la volta set el torellonenc va haver d’abandonar definitivament per problemes en la suspensió, producte del xoc a la primera volta. En principi, aquesta és l’última prova que Toni Rubiejo disputa en el Campionat d’Espanya de Fórmula 3. El torellonenc està pendent de trobar pressupost per disputar més proves i li agradaria poder prendre part en l’última prova a Montmeló, tot i que ho veu difícil. De cara a l’any vinent, la seva intenció és continuar sent pilot professional i si no pot ser en la fórmula, passar-se a les curses de cotxes amb carrosseria.

El torellonenc explica que, normalment, els pilots que venen de la fórmula donen molt bon rendiment en aquest tipus de curses amb cotxes amb carrosseria.
Etiquetes:
Esports