25 d'abril de 2024

Bon Preu enceta una campanya que inclou productes amb el distintiu de Benestar Animal

El segell Benestar Animal, Carn de Qualitat identifica la carn i els ous que compleixen amb els criteris

El Ter 30 d'abril de 2012 a les 10:19
Amb la campanya Cuidar-los és cuidar-te, diferents explotacions ramaderes catalanes i el Grup Bon Preu fan públic el seu compromís vers el benestar animal.

La campanya vol conscienciar i educar els consumidors catalans i les futures generacions, respecte el consum d’una carn, d’uns ous de qualitat i de la importància d’una bona alimentació, així com preservar el sector ramader local.

El benestar animal es determina pel compliment d’un conjunt de mesures per disminuir la tensió, el sofriment, els traumatismes i el dolor dels animals durant la seva criança, el seu trasllat i sacrifici per aconseguir unes condicions de vida dignes (alimentació variada i equilibrada, aigua potable, instal·lacions condicionades, bona salut, etc.).

Preservar el benestar animal mantenint una estreta col·laboració amb explotacions locals que desenvolupen un model ramader on es respecta a l’animal. Per aquest motiu, es treballa amb una certificadora independent, Ecocert Ibèrica, per assegurar el compliment dels criteris de benestar animals marcats. Les granges i els ramaders es sotmeten a auditories periòdiques (La Moreta, Avícola Maria, Ral D’Avinyó, Ous Roig).

La carn que respecta el benestar animal ajuda a la millora de la vida dels animals a les granges. A banda de donar suport als ramaders locals amb uns estàndards de qualitat de primer nivell, aquestes explotacions aporten beneficis d’eficiència ambiental. Es contribueix així, a un entorn ramader més competitiu. Es potencia el sector primari amb un producte de proximitat que fomenta una alimentació de qualitat.

El segell Benestar Animal, Carn de Qualitat identifica la carn i els ous que compleixen amb els criteris de benestar animal.
Etiquetes: