26 d'abril de 2024

El barri el Remei de Vic organitza la primera edició del Festival Osona Sona

Hi actuaran els grups Vesq, Vall Folk, Sotazero i Banda Bassotti

El Ter 3 de setembre de 2008 a les 10:11
Un moment de la presentació del Festival Osona Sona
El barri el Remei de Vic organitza per primera vegada un festival de música. Es tracta de l’Osona Sona que tindrà lloc durant la Diada de Catalunya, el pròxim 11 de setembre. La iniciativa ha sorgit de l’Associació de Veïns del Barri del Remei, que compta amb la col•laboració del col•lectiu Tercera Via, una associació formada per músics d’arreu de Catalunya.

Assumpta Ordeig, membre de la nova Associació de Veïns del Remei, explica que es va apostar per un festival de música 'perquè en les festes del barri hi havia una mancança d'actes per joves'.

En aquesta primera edició actuaran quatre formacions. Es traca de Vesq, una formació osonenca, Vall Folk, un grup de Ribes de Freser, Sotazero, una formació del Poble Nou que fa rumba catalana, i els caps de cartell, el grup italià d’ska Banda Bassotti. Albert Ferré és membre de Tercera Via, l’associació que ha coordinat els grups.

El Festival tindrà lloc el dia 11 de Setembre a partir de les nou del vespre al Passeig Pep Ventura de Vic. L’entrada és gratuïta i en cas de pluja, no es faria. En pròximes edicions, possiblement el festival s’estructuri en dos dies, però sempre vinculat amb la Diada de Catalunya.

Imatge del cartell del festival

La presentació del festival es va fer al local de l'Associació de veïns del Remei

Etiquetes:
Cultura