25 d'abril de 2024

Bonobos grava el primer videoclip a Centelles

El videoclip ha comptat amb la presència d’amics, familiars i membres del teixit associatiu de la vila de Centelles

El Ter 14 de maig de 2012 a les 13:43
El grup de mestissatge de Centelles, Bonobos (www.bonobosmusica.com), va gravar diumenge al matí el seu primer videoclip amb més de 120 voluntaris jugant al joc tradicional de "Pica-paret". L’enregistrament ha estat dut a terme per Foca Films prop de la casa de colònies Mas Banyeres de Centelles.

Ha comptat amb la presència de tots aquells qui han acudit a la crida popular organitzada des de fa dies pels membres del grup. El videoclip ha consistit en un joc gegant i multitudinari de "Pica-paret". Aquest és un joc tradicional que, pel grup, simbolitza molts dels valors que volen transmetre: viure el moment amb alegria, amb diversió, optimisme, ganes de tirar endavant i arribar tant lluny com es pugui, etc. A més a més, com a la vida, hi ha cops que has de tornar enrere, caus, i has de tornar a començar. Així doncs, tot està relacionat amb el missatge principal de la cançó "La vida".

El videoclip ha comptat amb la presència d’amics, familiars i membres del teixit associatiu de la vila de Centelles, població en la qual Bonobos està molt integrat en el moviment cultural i juvenil, i amb el suport logístic del mateix Ajuntament i el grup de teatre El Triquet. La gravació ha estat dirigida per Joan Puig i Marc Puvill i pretén ser estrenada el 28 de Maig coincidint amb el Dia Internacional del Joc.
Etiquetes:
Cultura