24 d'abril de 2024

Folgueroles comença la festa amb un campionat de truc, el Mossèn Quinto i el concert jove

Durant tot el dissabte es faran partits de futbol que serviran per estrenar la nova gespa artificial del camp

El Ter 5 de setembre de 2008 a les 13:24
Programa de festa major
Aquest divendres arrenca la programació de la festa major de Folgueroles, que s’ha volgut concentrar en els dos propers caps de setmana. Les primeres propostes d’aquest divendres al vespre tenen forma de campionat de truc i de concert jove, al pavelló.

Una activitat nova, i que no recull el programa oficial, és el Mossèn Quinto, organitzada per l’Assemblea de Joves, fundada l’any passat sota el nom de El cau de la Guilla. Serà a les 8 quan comenci aquesta cercavila alcohòlica pels carrers de Folgueroles, amb inscripcions i sortida al mateix pavelló. A les 11 s’enceta el concert, amb grups com Últim Recurs o Mínim Atac. Manel Vila, membre de la comissió organitzadora i segon tinent d’alcalde, explica que estan a l’expectativa de com anirà el primer Mossèn Quinto, però que les noves idees són una bona notícia.

Pel que fa al programa oficial, tot el cap de setmana està ple d’activitats tradicionals, com partits de futbol durant tot el dissabte, que serviran per estrenar la nova gespa artificial del camp. A la nit, arribarà l’obra de teatre ‘Taxi, embolica que fa fort’ amb el grup local Atlàntida i que cada any té molt èxit de públic. Diumenge, destaca el concurs gastronòmic de les coques del mossèn, que ja arriba a la quarta edició. Enguany, la mostra compta amb la incorporació al jurat del conegut cuiner Nando Jubany, tal com comenta Manel Vila.

També diumenge es farà la caminada popular i el segon concurs de colles sardanistes, on se n’hi han apuntant 20. Més endavant, el dia 10, el poble es suma a la commemoració dels 100 anys d’estelada. A més, la Marxa dels Vigatans, per primer cop, s’ha inclòs com un acte més de la festa.
Etiquetes:
Cultura