26 d'abril de 2024

Centelles acull la primera edició d'un torneig de futbol sala femení amb els millors equips d'arreu de l'Estat

El torneig s'iniciarà el dissabte a les dues de la tarda amb un matx de la categoria cadet - juvenil

El Ter 5 de setembre de 2008 a les 19:12
Agrupació Esportiva Centelles
El I Torneig Fem Futsal Femení Vila de Centelles se celebrarà aquest cap de setmana a la localitat osonenca amb l'objectiu de fer arribar a la gent el millor futbol sala femení estatal. Entre els equips participants hi ha l'Encofra Navalcarnero, campió de la Copa d'Espanya i subcampió de la Divisió d'Honor.

També en formaran part el Mainfer Saragossa, que porta cinc anys a la Divisió d'Honor; el FS Gironella (Berguedà), únic representant català a la màxima categoria estatal; el CD Vinarós Grupo Franco, que milita a la Divisió de Plata; i l'equip aragonès UD Nonaspe, a banda dels tres equips sèniors femenins centellencs.

També hi haurà partits de categories inferiors en els quals les amfitriones s'enfrontaran a l'equip cadet i juvenil de l'AVV Can Baró de Barcelona, subcampió escolar de Catalunya escolar, i al conjunt base de l'AE Vallirana (Baix Llobregat), tercer de Catalunya.

El torneig s'iniciarà el dissabte a les dues de la tarda amb un matx de la categoria cadet - juvenil i acabarà el diumenge a dos quarts d'una de la tarda amb la final de la competició sènior.
Etiquetes:
Esports