26 d'abril de 2024

La Gleva acaba la festa major en el dia de celebració de la Patrona

La valoració d’assistència de públic a hores d’ara és molt positiva

El Ter 8 de setembre de 2008 a les 12:16
Imatge del Santuari de la Gleva
Aquest dilluns s’acaba la festa major de la Gleva, amb la seva celebració com a Patrona de la Plana de Vic. Els actes programats per avui han començat de bon matí amb activitats infantils al camp de futbol. Concretament amb una tirolina gegant i castells inflables per fer participar també als els més joves de la festa.

A partir de 2 quarts de 5 de la tarda començaran als jardins del Santuari les tradicionals sardanes a càrrec de la Cobla Lluïsos. Les activitats seguiran amb el castell de focs a 2 quarts de 10 del vespre i a continuació se celebraran les havaneres com a fi de festa a la Pèrgola, amb rom cremat per a tots els assistents.
La festa major, però, va donar el seu tret de sortida divendres passat amb el pregó de festa major. Juntament amb les activitats nocturnes organitzades pels joves i l'actuació de Toni Albà van ser alguns dels actes amb més participació.

La valoració d’assistència de públic a hores d’ara és molt positiva, i sols va quedar deslluïda a causa de la pluja el dissabte a la tarda, motiu que va fer variar l’emplaçament d’algun dels actes. Una de les raons de pes de l'increment de públic és la disminució del volum de trànsit i la tranquil•litat que la modificació de la C-!7 ha portat a la Gleva.

Com a acte de commemoració de la Patrona de la Plana de Vic s’ha celebrant una missa solemne al Santuari.

Els actes finalitzen aquest diumenge 14 amb l’Equivolt 2008, on totes les activitats estan centrades entorn la hípica.
Etiquetes:
Cultura