23 d'abril de 2024

Concert de Joan Usart "velles cançons de la nova cançó" a Sant Vicenç de Torelló

Es van sentir temes de Bob Dylan, Pete Seeger, Credence Clearwater Revival o Guy Beart

El Ter 10 de juliol de 2012 a les 14:20
Una imatge del concert
El cantautor manlleuenc Joan Usart va oferir un concert que va servir per inaugurar el Festival d'Estiu de Sant Vicenç de Torelló. Una seixantena de persones van poder escoltar com Usart interpretava vells temes de la Nova Cançó dels anys seixanta i setanta, que han esdevingut clàssics de la nostra cançó catalana, amb títols de Serrat, Enric Barbat, Jaume Sisa o Lluís Llach d'entre altres

Títols d'autors estrangers com Bob Dylan, Pete Seeger, Credence Clearwater Revival o Guy Beart tampoc van quedar fora del repertori de cançons que el músic va oferir. A més, d'alguns temes pròpia d'Usart, musicant poemes d'autors catalans. L'acte es va cloure amb _Escolta-ho en el vent_ de Bob Dylan, amb l’ajuda i l’acompanyament del públic.

El concert va ser la nit del dimarts 3 de juliol, el va presentar Ramon Minoves, i s'inscriu en el marc del Festival d'Estiu, que té lloc a Sant Vicenç de Torelló a l'aire lliure, al llarg del més de juliol. L'organitza l'Associació Mediambiental Vall del Ges.Net, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Torelló i de l'Associació Cultural de Sant Vicenç.
Etiquetes: