23 d'abril de 2024

La 3a Marxa BTT de Seva proposa una visita per Montseny i Guilleries

El recorregut té un 60% de corriols, senders que requereixen un bon nivell tècnic

El Ter 3 d'agost de 2012 a les 13:41
La 3a marxa BTT transcorre per paratges del Montseny i les Guilleries
Seva organitza aquest diumenge la seva 3a Marxa BTT. La prova en bicicleta de muntanya tindrà un recorregut de 35 quilòmetres per diversos espais del Montseny i les Guilleries i tindrà un desnivell positiu de 1.200 metres. La sortida i l’arribada es faran al Poliesportiu de Seva.

La tercera Marxa BTT de Seva es farà aquest diumenge a partir de les 9 del matí i està organitzada pel Centre Excursionista de Seva. Les inscripcions a la marxa es podran fer abans de l’inici de la prova per 15 euros pels ciclistes federats i 20 pels no federats. Les inscripcions anticipades es van tamcar dimecres amb uns 200 participants. Les inscripcions són limitades a 300 participants. Albert Pajarols, responsable de la prova, destaca que la quantitat d’inscrits està sent tot un èxit.

El recorregut de la prova és una mica més llarg que el de l’any anterior, però l’organització ha buscat un camí amb pujades més curtes i amb baixades pel mig per tal de facilitar que els ciclistes es puguin anar recuperant entre els esforços i puguin gaudir d’una bona marxa BTT en uns paratges naturals agradables i amb un 60% de corriols. Pajarols destaca que aquesta iniciativa va sorgir amb la voluntat d’aprofitar l’espai natural.

L’organització ha preparat activitats complementàries com una botifarrada al final del recorregut i un circuit d’habilitats pels més petits, que també podran passar una bona estona jugant amb inflables.
Etiquetes:
Esports