23 d'abril de 2024

Tres ferits greus i quatre de lleus en un accident frontal a Sant Bartomeu del Grau

Els problemes de trànsit a la via han començat a les 2 del migdia i s’han resolt al voltant de les 4 de la tarda

El Ter 10 d'agost de 2012 a les 17:14
El regidor d'ERC Isaac Peraire ha estat testimoni de l'accident i n'ha penjat una imatge al seu bloc
Aquest divendres a 2/4 de 2 del migdia un accident de trànsit a Sant Bartomeu del Grau, a l’Eix Transversal (C-25) ha causat set ferits de diversa consideració. La col·lisió ha estat frontal, entre un camió frigorífic i un turisme, i de retruc s’hi ha vist implicat un altre turisme.

Segons els Servei Català de Trànsit, tres persones han resultat ferides greus, i quatre de lleus. Entre els ferits greus, un ha estat traslladat a l’Hospital de Sant Pau i dos més a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell. Dels 4 ferits lleus, un ha estat evacuat a l’Hospital General de Vic.

Fins al lloc del sinistre hi han anat 5 dotacions dels bombers, segons fonts del cos. A l’accident hi han treballat també dos helicòpters i 4 ambulàncies del SEM, a banda de 6 patrulles dels Mossos d’Esquadra. Els problemes de trànsit a la via han començat a les 2 del migdia i s’han resolt al voltant de les 4 de la tarda. La calçada ha estat tallada, s’han fet desviaments senyalitzats i finalment s’ha donat pas alternatiu als vehicles.
Etiquetes:
Sostenibilitat