26 d'abril de 2024

Hernández guanya el Campionat de la Rioja després d'una escapada des del primer quilòmetre

L’osonenc es va imposar en l’esprint

El Ter 21 d'agost de 2012 a les 14:11
Hernández celebra la seva victòria a l'entrar a meta
El ciclista de Sant Hipòlit Jon Hernández el passat dissabte 18 d’agost va guanyar el Campionat de la Rioja de bicis de carretera, en imposar-se en la carrera de ruta Villa de Navarrete. Hernández, que dijous va córrer a Navarra amb el seu equip Huesca la Magia, van decidir quedar-se fins dissabte per disputar el Campionat de la Rioja.

En la cursa Hernández, molt vinculat a Manlleu, va estar escapat del pilot juntament amb 8 corredors més des dels primers 500 metres. Al arribar el segon port de muntanya solament Hernández, un seu company d’equip i un corredor de la Rioja van resistir al capdavant de l’etapa. Després de 60 quilòmetres els 3 corredors van arribar plegats a la meta. Finalment l’osonenc, es va imposar en l’esprint, que és una de les situacions més favorables pel jove ciclista.

"Ningú no s’esperava que arribéssim al Campionat de la Rioja i guanyéssim ja que principalment els que havien que guanyar eren els equips de la Rioja" comenta Hernández. També ha afegit que aquest triomf comporta una acreditació al Huesca la Magia per disputar la Vuelta a la Rioja.

Hernández explica que endur-se la carrera de ruta Villa de Navarrete és victòria molt bona pel seu equip Huesca la Magia, ja que últimament el nivell anímic del conjunt era una mica baix.