24 d'abril de 2024

El CB Quart i el CB Torelló s'emporten el 28è Torneig de Bàsquet Unnim

La final sènior masculina federada la va guanyar el CB Quart per segon any consecutiu

El Ter 4 de setembre de 2012 a les 12:45
Presentació a Sant Julià del Barça LEB
Al 28è Torneig Bàsquet Unnim, que es va disputar en 25 pistes simultànies de Sant Julià de Vilatorta i altres 15 poblacions de dins i fora d’Osona, hi van participar 184 equips.

El diumenge pel matí es va celebrar el Trofeu Albert Tobal entre els cadets del Joventut i el Manresa, i la selecció masculina júnior d'Osona, que va quedar campiona. A continuació es va viure el 5è partit NACEX: CB Prat Joventut 61 – Princeton University 66.

A la tarda el partit NACEX estrella va ser el Fiatc Joventut 78 – Assignia Manresa 76. Per altra banda, es va disputar la final sènior masculina federada entre el CB Quart i el CB Vendrell, amb un CB Quart que la va guanyar per segon any consecutiu. La categoria femenina federada l'ha guanyat el CB Torelló quedant subcampiones les jugadores del Sant Gervasi.

En la jornada inaugural de dijous, més de 400 persones van presenciar el primer partit d'exhibició NACEX entre la Universitat de Girona i l'Oregon University (EUA), que va acabar amb la victòria de les americanes per 103 a 62.

En el segon partit NACEX, divendres, l'Assignia Manresa es va imposar a l'Universitat de Princeton per 76 a 66. Dissabte tarde, les jugadores de l'Oregon University van tornar a guanyar. Aquest cop al Santa Rosa de Lima, de Barcelona, per 70 a 52.

Durant la nit del dissabte, que va ser la més atractiva, primerament es va veure la victòria del F.C. Barcelona LEB (categoria inferior a l'ACB), per 76 a 65 contra els americans del Boston College. A continuació es va disputar final del concurs de Triples Esclat i el concurs d’Esmaixades Powerade.
Etiquetes:
Esports