25 d'abril de 2024

Espinelves estrena la Ruta dels Miradors, que recupera vials com l'antic camí de Salou

L'objectiu de la recuperació del sender és promocionar una nova oferta turística a Espinelves

El Ter 17 de setembre de 2008 a les 13:40
Una imatge panoràmica d'Espinelves
Espinelves ha recuperat la Ruta dels Miradors, el primer sender de què disposa el municipi. La iniciativa ha sorgit del consistori, que ha comptat amb la col·laboració d’una sèrie de veïns que han ajudat a senyalitzar la ruta, marcant les distàncies i alçades.

La ruta s’ha marcat després d’arribar a un acord amb els diferents propietaris. El recorregut és d’uns set quilòmetres i passa per llocs emblemàtics com Can Serrabassa i El Salou. Àngel Tortadès és l’alcalde d’Espinelves.

Per fer la ruta s’han recuperat vials com l’antic camí de Salou. Ara s’han iniciat els tràmits per homologar la ruta com a sender de caràcter local. Aquest fet permetrà donar-li difusió internacional. L’objectiu de la recuperació del sender és promocionar una nova oferta turística a Espinelves. I, de fet, ja es comencen a recollir els primers resultats, tal com explica l’alcalde d’Espinelves.

L’Ajuntament d’Espinelves farà el manteniment i netejarà el sender. En funció dels resultats obtinguts, més endavant el consistori no descarta recuperar altres rutes i senders del municipi.
Etiquetes: