25 d'abril de 2024

La Fira de l'Avet d'Espinelves supera les expectatives

els venedors d’avets poden fer un balanç positiu de les seves vendes, amb entre un 7 i un 8% més que l’any anterior

El Ter 10 de desembre de 2012 a les 14:04
La venda d'avets ha pujat malgrat haver reduït el nombre de visitants. Foto: ACN
Aquest cap de setmana s’ha celebrat la Fira de l'Avet d'Espinelves, que ha tancat l'edició d'aquest any amb uns 75.000 visitants. Malgrat no arribar als 80.000 visitants de l’any passat, s’esperava una davallada més gran, fet que permet fer una valoració positiva de l’afluència de la fira en aquesta 32ena edició.

A la fira el producte estrella són els avets. L’alcalde d’Espinelves, Joan Manuel Claveria, ha destacat que les vendes han pujat. En general els venedors d’avets poden fer un balanç positiu de les seves vendes, amb entre un 7 i un 8% més que l’any anterior. Els que no ho han tingut tan bé han estat els comerciants d’embotits i productes artesans. Claveria en parla.

L’afluència de 75.000 visitants a la 32ena Fira de l’Avet d’Espinelves deixa un bon regust a la fira malgrat les dificultats de la crisi econòmica que n’han reduït lleugerament l’assistència i les vendes en productes secundaris de la fira com els embotits i els productes artesans, mentre que el producte estrella, l’avet, ha tingut un augment considerable en les seves vendes.
Etiquetes: