26 d'abril de 2024

La Policia Local i els Mossos visiten la gent gran a la residència de Manlleu

Els agents van servir el dinar a la gent gran de la residència de l'Hospital Sant Jaume

El Ter 28 de desembre de 2012 a les 13:39
La Policia Local va servir el dinar a la gent gran de la residència. Foto: Àrea de Seguretat Ciutadana
Agents de proximitat urbana de la Policia Local de Manlleu i dels Mossos d’Esquadra van fer aquest dijous una activitat solidària amb la gent gran de l’Hospital Sant Jaume. Els agents van visitar diversos espais de la residència, van servir el dinar i van acompanyar els interns durant unes hores.

La iniciativa ha sorgit aquest 2012 com una proposta dels agents de la Policia Local de Manlleu i s’ha fet extensiva als Mossos, amb els quals comparteixen l’operatiu Grèvol durant el període de Nadal. La regidora de l’àrea de Seguretat Ciutadana, Carme Trillas, parla molt positivament del naixement de la proposta com a iniciativa dels propis agents de la Policia Local de Manlleu.

Els agents van començar la seva visita passant per la planta baixa de la residència i van anar després a l’espai de dependents i a la Unitat de Psicogeriatria fins arribar al menjador de la gent gran que té menys necessitats. Trillas comenta que la iniciativa va ser molt ben rebuda tant per part del personal de la residència com dels avis, que van agrair l’atenció de la Policia Local de Manlleu i dels Mossos d’Esquadra.

Després de la visita als diversos espais de la residència, els agents van treballar de valent servint el dinar a la gent gran i quedant-se a fer l’àpat amb ells.

Policia Local

Policia Local

Etiquetes: