26 d'abril de 2024

Dues dones mortes en un incendi durant la nit en un habitatge de l'Esquirol

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació

El Ter 17 de gener de 2013 a les 12:01
Mossos d'Esquadra davant la casa a l'Esquirol
Dues dones han resultat mortes aquest dijous al matí en un incendi en una casa aïllada de planta baixa i dos pisos al passeig Padró número 100 de l'Esquirol. El motiu de la mort hauria estat la inhalació de fum que ha originat l'incendi. Segons han informat els Bombers de la Generalitat, quatre dotacions han anat fins a la casa a 2/4 de 10 del matí però el foc ja estava apagat, i hauria cremat durant la nit.

Quan hi han arribat han trobat les dues dones mortes, que podrien ser mare i filla. L’incendi ha cremat completament el menjador a la planta baixa i la resta de la casa ha quedat afectada pel fum, i els bombers l'han ventilada.

També s’ha mobilitzat cinc patrulles del Cos dels Mossos d’Esquadra, entre les quals hi ha efectius de la Policia Científica que estan investigant les causes de l'incendi. A més, també s’han activat dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i el metge del Centre d’Atenció Primària de la zona, així com efectius de la policia local.

*AMPLIACIÓ ACN*

Les primeres investigacions apunten que no hi ha indicis de criminalitat i que es tracta d'una mort accidental. Les dues víctimes eren mare i filla i vivien soles a la casa, segons han explicat fonts veïnals a l'ACN. Es dóna el cas que la filla patia una disminució física i psíquica i que la mare era d'edat avançada. Els veïns consultats també han assegurat que no han sentit res durant la nit i que s'han assabentat dels fets aquest matí. L'incendi s'ha produït en una casa del Passeig del Padró, en una zona residencial de Santa Maria de Corcó.

Els agents judicials han retirat el segon cadàver cap a quarts de dues de la tarda. Els Mossos, llavors, han retirat també el precinte que ha envoltat l'entrada de la casa al llarg del matí. Les finestres estaven obertes i encara se sentia olor a cremat al voltant de l'immoble.

Les dues dones tenien una assistenta que les cuidava durant el dia. Segons l'Anna Maria, una veïna del mateix carrer, aquesta assistenta ha arribat aquest matí a treballar i ningú li ha obert la porta de la casa. Els veïns han acabat trucant l'Ajuntament. Al cap d'una estona, ha vingut l'agutzil, que ha forçat el pany i s'ha trobat amb els dos cadàvers.

La furgoneta que s'ha endut els cossos

Els Mossos d'Esquadra davant la casa, amb alguns veïns

Etiquetes:
Sostenibilitat