25 d'abril de 2024

Unes 300 persones participen a Taradell a la trobada comarcal de l'Hospitalitat

El proper Pelegrinatge a Lourdes que es farà de l'11 al 15 de maig

El Ter 4 de febrer de 2013 a les 16:07
Una imatge dels participants, que són de tota la comarca d'Osona
La delegació d'Osona de l'Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes del bisbat de Vic, ha celebrat aquest diumenge dia 3 de febrer la seva Trobada Comarcal que cada any es realitza en una població de la comarca. Enguany, ha estat a Taradell i ha reunit unes 300 persones d’Osona i del Ripollès.

Francesc Luna, delegat comarcal de l’entitat, va explicar en directe al Passa Volant de Ràdio Manlleu que "la festa és itinerant i a cada poble es crea una comissió encarregada de portar tota l’organització". Segons Luna, es va mantenint el nombre de malalts però faltaria captar més voluntaris. També va destacar la gran implicació de Manlleu.

El responsable a Manlleu "és Andreu Fabré, i contactant amb ell es poden fer les inscripcions". Les activitats van començar al migdia amb una benvinguda i la celebració de l’Eucaristia a l’església parroquial de Taradell, amenitzada amb els cants del Cor de l’Hospitalitat. Seguidament, acompanyats per els gegants i els grallers de Taradell, es va fer l’acte central de la festa, que consistia en un dinar de germanor al centre cultural Costa i Font. En acabar, l’Esbart Dansaire de Taradell va interpretar balls tradicionals. El responsable de l’Hospitalitat va parlar dels objectius, de la festa, com fer difusió de les activitats.

La festa va acabar amb el cant dels adéus, mentre esperen el proper Pelegrinatge a Lourdes que es farà de l’11 al 15 de maig. La propera Trobada Comarcal serà a Tona.

Una imatge de la trobada

Diversos voluntaris van treballar per poder servir l'àpat de la trobada

Etiquetes:
Societat