27 d'abril de 2024

Els Bombers de Vic organitzen una ruta no competitiva en BTT que transcorrerà pel nord d'Osona

La primera etapa és la més exigent i va de Vic a Sant Pere de Torelló

El Ter 24 de setembre de 2008 a les 14:18
Els participants a la ruta es quedaran a dormir al Molí de la Riera de Sant Pere
Dins el programa d’actes de commemoració dels 150 anys dels Bombers de Vic, aquest cap de setmana tindrà lloc una ruta de btt per la comarca d’Osona.

La ruta, no competitiva, transcorrerà en dues etapes per camins i corriols del nord de la comarca i està oberta a tota mena de participants fins a un nombre màxim de 70 inscrits.

Marc Puigdomènech, un dels organitzadors de la cursa, explica que la primera etapa començarà dissabte a les 8 del matí. La sortida tindrà lloc a la Zona Esportiva de Vic. Es tracta d’una competició popular, sense ànim de buscar marques ni guanyadors. La primera etapa és la més exigent i va de Vic a Sant Pere de Torelló, passant per indrets com els cingles del Salt de la Minyona, el pantà de Sau o Cabrera.

El final de l’etapa serà la casa de colònies Molí de la Riera, de Sant Pere de Torelló, on els participants de la ruta faran nit. La segona etapa es farà diumenge i anirà fins a Vic, passant per Sant Martí Xic o Els Munts fins a la zona esportiva de Vic. Aquesta ruta, organitzada pel Parc de Bombers de Vic, és la segona prova esportiva programada per celebrar el segle i mig de vida de presència dels bombers a la capital de la comarca. La primera va ser una cursa de muntanya, al mes d’abril, i al mes de novembre li seguirà el segon Campionat d’Espanya d’Orientació de Bombers, els dies 29 i 30.
Etiquetes:
Esports