25 d'abril de 2024

Alpens prepara una festa major amb un homenatge a la colla de Diables del municipi

El ‘Passaferes’, una cercavila nocturna, és una de les novetats d’enguany

El Ter 24 de setembre de 2008 a les 18:44
Cartell commemoratiu dels 25 anys de la Colla de Diables d'Alpens
Alpens ja té a punt la festa major del municipi. A partir d’aquest divendres es celebraran quatre dies d’activitats que involucren a tot el municipi. Enguany la principal novetat és l’homenatge que rebrà la colla dels Diables de Rocadepena d’Alpens. Celebren el 25è aniversari i, per aquest motiu, aquest dissabte s’ha organitzat un correfoc especial.

El correfoc començarà a dos quarts d’onze de la nit. A partir de dos quarts de vuit hi haurà els Versots al Casino, que s’organitzen des de fa quinze anys. La Festa Major, però, comença el divendres amb una llançada de coets a les tres de la tarda. Més tard, hi haurà un torneig de bàsquet i botifarra, jocs de cucanya i el ‘Passaferes’, una cercavila nocturna, que és una de les novetats d’enguany.

Entre la resta d’activitats destaca el concert amb el grup ‘Deboits’, l’espectacle ‘Vull volar’ de la companyia Flying Tiritas i la Fira de l’Hostal del Vilar el diumenge a Sant Agustí de Lluçanès. La festa major d’Alpens és l’acte més important del municipi durant tot l’any. Tot la població es bolca en la seva organització, en un poble que compta amb uns 300 habitants.
Etiquetes:
Cultura