23 d'abril de 2024

Sant Pere recupera els llevants de taula del diumenge de festa major, que comença aquest dijous

Aquest dijous al vespre, per anar fent boca, actua el grup Quatre de corda i divendres arriba el pregó de Bibana Ballbé

El Ter 25 de setembre de 2008 a les 14:02
El grup Quatre de Corda farà el concert d'aquest dijous al vespre
La festa major de Sant Pere, que arrenca aquest dijous després d’alguns actes previs ahir a la biblioteca, recupera aquest any una de les seves tradicions més característiques.

Es tracta dels llevants de taula del diumenge de festa major, una tradició que feia anys que s’havia perdut. I serà, a més, amb una formació molt nombrosa, la banda de la Unió Filharmònica d'Amposta, que formen quasi un centenar de músics. La banda oferirà un primer tast de la seva música a la 1 del migdia, amb un concert de vermut al davant de l'Ajuntament. I a partir de les 3 de la tarda, iniciarà una cercavila de més de dues hores pels carrers del poble, segons la tècnica de Cultura, Griselda Castells.

Aquest dijous al vespre, per anar fent boca, actuarà el grup Quatre de corda a la sala d’actes de l’edifici de Les Monges. De cara al cap de setmana, les típiques atraccions incorporen aquest any més elements per al públic jove. Castells explica que les novetats impliquen alguns talls de carrers, però que esperen comptar amb la comprensió dels veïns.

Altres activitats seran la baixada de carretons, les pocket bikes o els concerts. Dissabte a la nit el grup de versions que tocarà al pavelló seran els Sexyphonics. L’últim dia de la festa major actuarà Toni Albà i també es farà la botifarrada.
Etiquetes:
Cultura