26 d'abril de 2024

La Residència Aura de Manlleu està d'aniversari: fa 20 anys

Actualment la residència acull més de 130 persones grans

El Ter 16 de març de 2013 a les 13:09
Fins el 20 de març la Residència Aura serà l’escenari de diverses activitats. Fotos: Residència Aura.
La Residència Aura de Manlleu està d’aniversari: fa 20 anys que es va crear. Amb el temps s’ha convertit en centre de referència a Manlleu en l’atenció i l’acolliment a les persones grans.

Actualment acull més de 130 persones, una xifra que dobla les inicials. Per celebrar-ho s’ha programat una setmana d’activitats. La primera es va fer divendres. Va començar a mig matí amb un espectacle de màgia i un passi de fotografies dels 20 anys d’història de la residència.

El vessant més institucional va començar al migdia amb un reguitzell de parlaments i la taula d’honor que va presidir Pere Prat, alcalde de Manlleu i president del Patronat de la Fundació Hospital Sant Jaume. Prat va recordar les persones que van ajudar a fer possible la residència fa 20 anys enrere. Assegura que amb la suma d’esforços es poden tirar projectes exitosos com la Residència Aura.

Tot i que el de divendres va ser un acte on hi va regnar la festa, en els parlaments no es va passar de llarg les dificultats que té ara mateix el sector. Fins el 20 de març la Residència Aura serà l’escenari de diverses activitats. Entre les quals hi ha exhibicions de castellers, concerts de gospel, xerrades, balls i conferències, entre altres.

La taula d’honor que va presidir Pere Prat, president del Patronat de la Fundació Hospital Sant Jaume

El vessant més institucional va començar al migdia amb un reguitzell de parlaments

Etiquetes: