26 d'abril de 2024

Un veí de Prats de 52 anys mor en un accident laboral

Sobre les causes de la mort caldrà esperar als resultats de l’autòpsia

El Ter 8 d'abril de 2013 a les 17:33
Aquest dilluns 8 d’abril del 2013, Pere Pedragosa Manubens, de 52 anys i treballador de la brigada municipal de Prats de Lluçanès, va morir quan es disposava a realitzar tasques de manteniment a la sitja del combustible (pellet) de la caldera de biomassa situada al carrer Mateu Garreta, al pati de les escoles públiques, i que dóna servei a l’Institut Castell del Quer i al Col·legi Lluçanès.

Des de l’Ajuntament han fet constar el suport a la família en aquestes tràgiques circumstàncies i agrair i recordar la tasca que durant més de tretze anys va dur a terme.

L’avís l’ha donat un home que ha anat comprovar on era un treballador que s’ocupava del manteniment d’una caldera municipal. Quan una patrulla policial dels mossos han arribat al lloc han contactat amb el metge de la localitat, que s’havia desplaçat al lloc de l’incident i els ha informat que hi havia un home mort a l’interior d’una sitja d’una caldera de pelets, ubicada a prop de l’IES Castell del Quer de la localitat de Prats de Lluçanès.

Sobre les causes de la mort caldrà esperar als resultats de l’autòpsia, aparentment l’accident s’hauria produït quan per causes desconegudes l’home ha caigut a l’interior de la sitja.

A l’accident s’han desplaçat diversos efectius de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de l’ABP d’Osona, dues dotacions de Bombers de la Generalitat, una unitat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i inspectors de Treball.

Els mossos han posat els fets en coneixement del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Vic i del Departament d’Empresa i Ocupació, d’acord amb els procediments habituals en accidents laborals amb víctimes mortals.
Etiquetes:
Sostenibilitat