26 d'abril de 2024

Bona acollida del nou servei de bicicletes elèctriques al Museu del Ter de Manlleu

S'ha creat un paquet turístique que inclou la visita al Museu del Ter i una hora de bici elèctrica per 7 euros

El Ter 23 d'abril de 2013 a les 18:02
Una imatge de la bicicleta elèctrica que es pot llogar
L’empresa manlleuenca La Bicicleta Elèctrica conjuntament amb el Museu del Ter de Manlleu ofereixen la possibilitat de llogar bicicletes elèctriques per conèixer la ciutat i el seu entorn.

Aquest servei es va posar en marxa el 13 d’abril i estarà en funcionament tots els caps de setmana fins al 30 de juny. A partir de l’1 de juliol i coincidint amb l’horari d’obertura estival del museu, el servei funcionarà diàriament. Miquel Llach, responsable de l’empresa, explica que l’empresa l’han obert aquest mateix mes d’abril i que esperen que aquesta aliança amb el museu manlleuenc els doni visibilitat.

El servei consisteix en la possibilitat de llogar la bicicleta segons un horari pactat entre l’empresa i el llogater per fer tot un seguit de rutes proposades a la seva "web":http://www.labicicletaelectrica.cat i des de l’Oficina de Turisme de Manlleu, situada al mateix Museu del Ter.

Per altra banda, el visitant que ho desitgi, tindrà la possibilitat de triar el 'pack' que inclou la visita al museu i una hora de bicicleta elèctrica per 7 euros per persona. Segons Llach, l’acollida dels primers dies està sent "molt bona també per part de les cases rurals que han trobat que és molt bona idea".

La Bicicleta Elèctrica és un projecte d’una empresa manlleuenca que permet conèixer la natura, els paratges, el patrimoni i la cultura d’Osona i el Ripollès "sense seu fixa, sinó que ens desplacem on t’interessi per fer la ruta", En total tenen una flota de 16 bicicletes, i al Museu del Ter de moment s’ha començat amb 5 durant el cap de setmana.

Hi ha diferents modalitats de lloguer de bicicletes elèctriques que permeten gaudir del territori sense esforç amb total flexibilitat d’horaris. La potència del motor elèctric dóna la possibilitat de fer rutes lliures i especialitzades. Hi ha tres modalitats: les BTT elèctriques, de passeig i de mini bicicletes pels més petits, però sobretot la bicicleta elèctrica és una nova experiència respectuosa amb el medi ambient que permet descobrir l’entorn còmodament. Segons Llach, s’ha de fer poc esforç i és una activitat "divertida".

Per un millor funcionament del servei els impulsors aconsellen fer una reserva prèvia al Museu del Ter 93 851 51 76 o bé info@museudelter.cat.
Etiquetes: