25 d'abril de 2024

El Club Bàsquet Vic aconsegueix la primer victòria a la Leb or contra el Cáceres

L'avantatge de 8 punts en el primer període va ser la clau de la victòria vigatana

El Ter 28 de setembre de 2008 a les 14:33
Una imatge del partit d'aquest dissabte
El Club Bàsquet Vic va donar la primera alegria als seus aficionats. En el primer partit com a locals, els vigatans van derrotar al Cáceres per 7 punts de diferència, 78 a 71. La victòria es va consolidar en el primer període, quan els vigatans amb una forta defensa només van deixar anotar 10 punts als seus rivals.

Amb 8 punts de diferència, l'equip de Xavi García va saber controlar aquesta diferència en la resta de partit. A la mitja part es va arribar amb el resultat de 34 a 27 per als vigatans. A la segona part hi va haver més joc ofensiu. En el tercer quart, el Vic es va imposar per 22 a 21 i en l'últim període els visitants només van sumar un punt més que el Vic, 22 a 23.

El cinc inicial del Vic va ser el format per Héctor Manzano, Jimix, Albert Sàbat, Miquel Feliu i Martin Kiefer. Cal destacar els 16 punts que van aconseguir Miquel Feliu i Txema Marcos. També va destacar el 3 de 3 en triples de Juan Palacios.

Aquesta és la primera victòria del Vic en dos partits de lliga a la Leb or. El pròxim partit del Vic tornarà a ser a casa, aquest pròxim dissabte contra Universidad La Palma.