25 d'abril de 2024

Raül Reverter Quartet, Refugi i Rodrigo Flores destaquen entre la programació de la Jazz Cava

L'entitat vigatana programa l'Escenari Obert els divendres amb propostes musicals d'estudiants i del Mas de Bigues

El Ter 29 de setembre de 2008 a les 16:14
La Diminuta Swing Orquestra també actuarà a la Jazz Cava
La Jazz Cava programarà durant aquest any uns 32 concerts. L’entitat vigatana enceta aquest cap de setmana la programació de la nova temporada. I ho farà amb un concert d’Adrià Plana Quartet, una formació que compta amb sis estudiants de grau superior de jazz de Barcelona, liderats per un osonenc.

Més endavant, es podran veure les actuacions de Rodrigo Flores basada en tangos argentins, Marc Ayza presentant el seu últim treball ‘Offering’, Nelson Project o la Diminuta Swing Orquestra. Entre els concerts també destaca el de Blond Wigs amb la cantant berlinesa Juliane Heinemann, el de Raül Reverter Quartet o la proposta de Joan Reig amb l’espectacle ‘Cançons amagades’. Tots els concerts es fan els dissabtes a les onze de la nit. D’altra banda, els divendres la Jazz Cava organitza l’Escenari Obert. Són concerts gratuïts per a diferents propostes musicals. Entre les novetats, destaca que un divendres al mes es programaran concerts de grups relacionats amb el Mas de Bigues.

Altres novetats són que es podrà veure a la Cava de Jazz l’exposició commemorativa del desè aniversari del Festival de Jazz de Vic i que alumnes de quart de l’Escola Superior de Música de Catalunya actuaran a la Cava de jazz presentant els seus treballs.
Etiquetes:
Cultura