26 d'abril de 2024

El Club Patí Manlleu presenta tots els equips de la temporada 2008-2009

El Club Patí Manlleu disposa de 18 equips i més de 180 jugadors aquesta temporada

El Ter 29 de setembre de 2008 a les 17:31
Un moment de la presentació amb dues jugadores interpretant l'himne del club
El Club Patí Manlleu va aprofitar aquest diumenge per fer la presentació oficial de tots els equips de l’entitat. L’acte va consistir en presentar un per un els 18 equips que competiran aquest any i els seus integrants. Cal destacar que per primera vegada hi haurà un equip de veterans del Club Patí Manlleu.

L’entitat manlleuenca està formada per uns 180 jugadors. Aquest any destaca que d’infantils a prebenjamins, el club disposa de dos equips per categoria. A més, també hi haurà tres equips femenins, un d’ells integrat dintre l’escola de formació. Durant l'acte, les integrants de la secció de patinatge del CP Manlleu van fer una exhibició. També es va presentar la nova web de l'entitat i dues jugadores del club van interpretar l'himne en directe amb instruments musicals.

El primer equip disputarà la Primera Nacional Catalana i espera fer una bona temporada com la passada, quan va estar a punt d’assolir l’ascens. En aquesta primera jornada, els manlleuencs ja van demostrar la seva solidesa a casa, golejant per 7 a 3 al Calafell. De fet, el Club Patí Manlleu lidera, després de la primera jornada, la Primera Nacional Catalana.

Tots els equips de l'entitat es van presentar davant l'afició

Integrants de l'escola d'hoquei del CP Manlleu

Un moment de l'actuació de la secció de patinatge

Equip de veterans del CP Manlleu

Etiquetes:
Esports