27 d'abril de 2024

Més de 100 persones visiten el Saló de la Gent Gran en la sortida organitzada pel Consell de Manlleu

A la tarda van fer una visita a l'església Santa Maria del Mar

El Ter 21 de maig de 2013 a les 19:11
Una imatge de la sortida dels manlleuencs
Divendres 17 de maig el Consell Municipal de la Gent Gran de Manlleu va organitzar, com cada any, la sortida a visitar la 15a edició del Saló de la Gent Gran de Catalunya, Firagran. Més de 100 persones van omplir dos autocars que van sortir de Manlleu el passat divendres dia 17 de maig cap a Firagran. A la sortida hi va assistir també el regidor de Gent Gran, Salut Pública i Consum de Manlleu, Joan Torrentgenerós.

Enguany la major part del grup es va apuntar a una caminada organitzada pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, amb passeig amb golondrina inclòs. Els participants van ser obsequiats amb una gorra i una samarreta. Al migdia els assistents varen gaudir d'un àpat a la casa del Mar, i a la tarda van fer una visita a l'església Santa Maria del Mar, guiada pel mateix mossèn, qui va destacar algunes diferències i curiositats que apareixen al llibre del Falcones sobre la construcció d'aquesta església. Es dóna la coincidència que la imatge de Maria Assumpta de l'església de Santa Maria de Manlleu, de Camps Arnau, és una rèplica de la imatge que presidia l'altar major de Santa Maria del Mar.

El bon temps va acompanyar i va fer més agradable aquesta sortida patrocinada per la Creu Roja, entitat que es va fer càrrec dels costos i del servei de voluntariat. Quatre voluntaris van acompanyar en tot moment als grups.
Etiquetes: