26 d'abril de 2024

Sant Pere inaugura les remodelacions de l'escola bressol L'Avet

Ara el centr té dues aules noves i una sala polivalent i de psicomotricitat

El Ter 30 de setembre de 2008 a les 13:20
Una imatge de la inaguració dels nous espais de l'escola bressol
Aquest dimarts a la tarda s'inauguren les obres d'ampliació de l'escola bressol l'Avet de Sant Pere que s'han fet durant l’estiu. L’any 2005 el centre ja es va haver d’ampliar i remodelar. Ara, segons la tècnica d’Educació, Raquel Serra, tornava a ser una necessitat ampliar la llar d’infants perquè la població, sobretot la infantil, ha tornat a créixer.

Les reformes, bàsicament, han servit per dotar el centre de dues aules noves i una sala polivalent i de psicomotricitat. Serra diu que així, és factible aplicar totalment la doble línia. El servei de llevadora s’ha traslladat i així, tota la planta baixa de l’edifici es destina a l’escola bressol. D’aquesta manera, segons serra, tot queda més ampli i unitari.

Segons Serra, amb noves urbanitzacions en desenvolupament, com la del Polvorí, s’ha de preveure que serveis com la llar d’infants o l’escola hagin de créixer més encara en el futur. La inauguració comptarà amb l'assistència de Josep Garcia Saceda, director dels Serveis Territorials d'Educació de la Generalitat. El cost de les obres ha estat de 125.000 euros, i s’ha comptat amb una subvenció del Departament d’Educació de 101.850 euros.
Etiquetes: