24 d'abril de 2024

La comissió de la Fes-te Jove de Manlleu impulsa un concurs de grups musicals, samarretes i cartells

Els participants tenen temps fins al 27 de juny

El Ter 13 de juny de 2013 a les 17:24
Un fragment del cartell
La comissió de la Fes-te Jove de Manlleu ha creat un nou concurs amb la intenció de potenciar els grups de la comarca d’Osona. Es seleccionaran 5 grups per actuar el dia de la festa. Un dels motius de la nova idea és fer un estalvi del pressupost.

Un dels integrants de la comissió, Sergi Sayago, explica que els requisits que han de complir els grups és que almenys un dels components ha de ser de la comarca d’Osona. A més, han d’enviar la seva biografia, informació i dues cançons al correu electrònic de la Fes-te Jove, que és festejovemanlleu@gmail.com. Els participants tenen temps fins al 27 de juny.

Els grups seleccionats rebran una remuneració econòmica perquè afirmen que "la música té un valor i entenem que s’ha de veure recompensat". L’import l’ha de fixar la mateixa assemblea de Fes-te Jove.

De manera paral·lela, i amb el mateix termini, la comissió té en marxa el concurs de cartells i de samarretes, per al qual ja han començat a rebre propostes a bon ritme. El lot de productes que rebran els guanyadors inclou tiquets per participar a la Caminada Nocturna i altres actes de la mateixa Fes-te Jove de Manlleu.

El cartell del concurs de samarretes i cartells

Etiquetes: