24 d'abril de 2024

L'escola de negocis EADA i la Universitat de Vic amplien el seu acord

El conveni d'adscripció a la UVic es va signar ara fa tres anys

El Ter 17 de juny de 2013 a les 13:49
L'escola de negocis EADA i la Universitat de Vic amplien el seu acord estratègic
ACN - El rector de la Universitat de Vic, Jordi Montaña, i el President del Patronat de la Fundació Privada Universitària EADA, David Parcerices, han ampliat el seu acord estratègic signat ara fa tres anys. Fins ara, la consideració d'EADA com a Centre Universitari adscrit a la UVic se centrava en el reconeixement dels seus màsters a l'àmbit de l'Espai Europeu d'Educació Superior.

Ara, amb la consolidació i ampliació de l'acord s'obren noves possibilitats de creixement per a les dues entitats com el disseny conjunt de noves ofertes formatives, la integració de grups de recerca, el desenvolupament de programes de formació continuada, la rotació de professorat o la potenciació de la internacionalització.

Un dels primers projectes que està sobre la taula és el de la comercialització de paquets conjunts Grau i MsC EADA, oferint la possibilitat a alumnes de Graus de la UVic, especialment d'Administració i Direcció d'Empreses, Màrqueting o Enginyeries, a enllaçar directament amb un Màster en Management a EADA Barcelona. Això entroncarà amb les facilitats d'accés a doctorat per a ex-alumnes d'EADA. Així, el circuit estratègic a completar seria que els alumnes cursessin un Grau a la UVic, un màster a EADA i es doctoressin a la UVic.

El nou àmbit d'actuació també ha de permetre el disseny conjunt de noves ofertes formatives, especialment en àmbits integrats d'Empresa, de Tecnologia i de Disseny, postgraus o màsters en gestió empresarial i creació d'empreses per a professionals de la recerca o formació directiva per a PIMES.

El nou acord també tindrà repercussions en l'entorn d'investigació amb la integració dels grups de recerca d'ambdues entitats en els àmbits d'emprenedoria i innovació. Aquesta integració es basarà en l'elaboració d'una proposta organitzativa, la definició d'àrees de recerca prioritàries i un pla de treball conjunt amb l'objectiu de presentar-se com a Grup Emergent a la convocatòria de Suport als Grups de Recerca de la Generalitat.

Pel que fa a la rotació dels professors, es potenciarà la presència de professors d'EADA per impartir matèries específiques de gestió d'empreses a la UVic, i la presència de professors de la UVic en programes d'EADA. També es facilitarà la utilització mútua de les instal·lacions per a programes formatius que s'imparteixin a Barcelona o a Vic.
Etiquetes: