25 d'abril de 2024

Roda de Ter homenatja Emili Teixidor un any després de la seva mort

Els alumnes de 6è curs han presentat l'acte, mentre que els de 5è han explicat a la resta la vida de l'escriptor

El Ter 19 de juny de 2013 a les 18:27
Els alumnes de l'escola Emili Teixidor de Roda de Ter
L'Escola Emili Teixidor de Roda de Ter ha homenatjat l'escriptor osonenc aquest dimecres, un any després de la seva mort. L'escola d'Infantil i Primària que porta el nom de l'escriptor, mestre i pedagog osonenc ha volgut homenatjar-lo en un acte que s'ha celebrat al pati de l'escola.

L'alcalde de Roda de Ter, el republicà Jordi Serra, ha explicat a Ràdio Manlleu que "el que valorava més era tenir el seu nom en una escola, i de fet una de les darreres coses que va fer abans de morir va ser visitar aquests nens i nenes, que avui han explicat que el tenen present a ell i també seguiran tenint-l'hi a través dels seus llibres".

Els alumnes de 6è curs han presentat l'acte, mentre que els de 5è han explicat a la resta la vida de l'escriptor a través d'una auca que han elaborat. Els nens i nenes de cicle mitjà han penjat un mural en record de Teixidor decorat amb formigues Pigues que passejaven pel marc. El mural de l'interior l'han dibuixat els nens i nenes dels cursos d'infantil. L'autor de 'Pa Negre' va morir la nit del 19 de juny a casa, a Barcelona.
Etiquetes:
Cultura