24 d'abril de 2024

El Museu del Ter proposa conèixer l'entorn natural i industrial del riu

el Museu del Ter també continua oferint cada diumenge fins el 25 d’agost les visites teatralitzades l’Esperit del Ter

El Ter 2 d'agost de 2013 a les 13:42
Els dos tallers comencen a les 11 del matí
A més de l’èxit de l’obra "El meu barri", el Museu del Ter no descansa i manté l’ampli ventall d’activitats per conèixer l’entorn natural i industrial del Ter. Aquest diumenge al matí i com a primer diumenge de més, li toca el torn als tallers "Investiguem l’estat de salut del riu" i "Descobreix la Colònia Rusiñol a Manlleu", dues propostes de caire familiar totalment diferenciades però que permeten fer un aprofundiment més ampli en el coneixement del riu i del seu vincle amb la indústria tèxtil de Manlleu.

Els dos tallers comencen a les 11 del matí però a llocs diferents. "Investiguem l’estat de salut del riu" es fa prop del Museu del Ter, té una durada d’1 hora i quart i permetrà conèixer la situació de l’aigua del riu a través de l’estudi dels invertebrats de l’aigua. El segon taller és el "Descobreix la Colònia Rusiñol a Manlleu", té una durada de 2 hores. Es farà una visita guiada per tots els espais que componien i componen la colònia tèxtil manlleuenca i s’explicarà la seva història vinculada també a l’artista Santiago Rusiñol.

A part dels tallers "El diumenge a la vora del Ter" del primer cap de setmana de cada mes, el Museu del Ter també continua oferint aquest diumenge i fins el 25 d’agost les visites teatralitzades l’Esperit del Ter, en què els personatges d’en Quim i l’Assumpta donen a conèixer com la vida social i el treball a una fàbrica de filatura.

Web del Museu del Ter

Etiquetes: